- hirdetés -

Az Orosházi Íjász Egyesület két versenyzővel képviseltette magát a váci 3D teremíjász versenyen. Faragó János és Csáki Róbert kategóriájában aranyérmet szerzett.

December 10-én rendezték meg a váci teremíjász versenyt.  Faragó Jánosnak és Csáki Róbertnek   24 db állatalakos célt kellett meglőni 2 körben. Az irányzékos íjakkal lövőknek célonként 1 lövést, az irányzék nélküli íjakkal lövőknek 2 lövést kellett leadniuk. A célok 5-30 m közötti távolságra voltak.  A nehézségek ellenére mindketten megnyerték a kategóriájukat.

Csáki Róbert (középen) aranyérmet szerzett (Fotó: egyesület)

Eredmények:

Faragó János veterán CU kategória I. hely

Csáki Róbert felnőtt HU kategória I. hely

– Azért utaztunk ilyen messzire versenyezni, mert  ezzel  a versennyel megkezdtük a felkészülést a februári nemzetközi 3D terembajnokságra, amit a HungExpo területén tartanak több száz hazai és nemzetközi íjász részvételével, 4 napon keresztül. Sajnos a környékünkön kevés a felkészülési lehetőség – nyilatkozta a verseny után Csáki Róbert íjász.

Az orosházi versenyző elmondta még, hogy az évet december 26-án az örkényi „buli”versennyel zárják, majd január 6-án egy kisjenői versennyel kezdik az új évet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.