- hirdetés -

A Szikhát kutyamenhelyen jártak segíteni a város vezetői, december 21-én.

Orosházán, a kutyamenhelyen mindig elkél a segítség. Dávid Zoltán polgármester, Bojtor István alpolgármester és Antal László önkormányzati képviselő csütörtökön 40 kg tápadománnyal járult hozzá ahhoz, hogy az ott élő kutyáknak is boldog karácsonyuk legyen.

Berke Boglárka, a kutyamenhely dolgozója elmondta, nagyon örülnek az adománynak, hiszen minden segítségre szükségük van. Több mint kétszáz kutya van náluk, ezeknek ellátása és gondozása nagyon sok időt vesz igénybe, hiszen kevésen vannak. Várják szeretettel azokat az embereket, akik szívesen kipróbálnák magukat a menhelyen  önkéntesként.

Tápadománnyal érkeztek a város vezetői a Szikhát Kutyamenhelyre (Fotó: Bakos Viktória)

A polgármester hangsúlyozta, karácsonykor a kutyákra is gondoljunk, tápból sosem lehet elég itt a Szikhát kutyamenhelyen, így aki teheti adományozzon a menhely számára. 

A kutyák jó kezekben vannak, sok gondoskodást és szeretetet kapnak. A legjobb helyük mégiscsak egy szerető családban lenne. Aki elgondolkodott azon, hogy egy négylábúval lenne teljes az élete, a menhelyen biztosan megtalálja csaholó őrangyalát. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.