- hirdetés -

A múltheti hazai találkozó után, most idegenben, a Veszprém Arénában csapott össze az OFKSE a Veszprém ellen. Az izgalmas mérkőzést a Telekom Veszprém nyerte 17 góllal.

Telekom Veszprém — Orosházi FKSE-LINAMAR 37-20 (18-12)

K&H liga férfi kézilabda-mérkőzés, Veszprém, 2300 néző.

V.: Sándor, Szikszay.

Veszprém: Alilovic — MARGUC 12 (3), Ancsin 2, Lékai 4, Schuch 2, LIGETVÁRI 4, Ugalde 4 (1). Cs.: Mikler (kapus), Terzic, NILSSON 3, Jamali 2, Blagotinsek, Tonnesen, Manaskov 1, Ubornyák 2, Borzas 1. Vezetőedző: Ljubomir Vranjes.

Orosháza: Herjeczki — Gyene 1, Ferenczi 2, Srsen, Markoski 2, Stranigg 2, Németh L. 2. Cs.: Szabó L. (kapus), Radojevic 2, MILAS 9 (3), Antal, Pásztor M., Bella, Mihály.

Vezetőedző: Buday Dániel.

Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 5/3.

Az év utolsó bajnokiján Németh Gábor és Marko Knezevic nem szerepelhetett idegenben, viszont Bella Csaba és Mihály Zsolt igen. A találkozót Ligetvári góljával indította a házigazda Veszprém, majd Stranigg korrigált, Gyene hétméterest hibázott. A 10. percben Ligeti már harmadik góljával brillírozott. Stranigg kiállítása után a házigazdák 7-4-es állást produkáltak.

A 15. percben Buday Dániel időt kért. A 16. percben Gyene lövését védte Alilovic, majd megkaptuk az újabb gólt, ez esetben Ancsintól. Milas kétszer is betalált, hétméteresből majd 11 méterről átlövésből. Ferenczi gólja beállította a félidő eredményét (18-12)

Izgalmas mérkőzést tudhat a háta mögött az Orosháza (Fotó: Ponevácz Károly)

A szünet után, a 33. percben Milas már a negyedik gólját szerezte, majd hétméteresből is betalált. Németh László kiállítása után Marguc büntetőből növelte az előnyt. A 43. percben nyolcgólos veszprémi vezetésnél Buday Dániel időt kért. A rutinosabb hazaiak kihasználták a vendégek hibáit, és a 45. percben már tíz góllal, 26-16-ra vezettek. Jamali hatalmas góljával a 47. percben 27-16-os veszprémi előnyt jegyezhettünk fel. A 49. percben Ljubomir Vranjes edző kért időt. A hajrában a BL-ben edződő házigazdák szép gólokat lőttek, és végül magabiztosan, tizenhét góllal nyerték a mérkőzést.

Buday Dániel: — Tipikus karácsony előtti, utolsó mérkőzés volt ebben az évben. Közönségszórakoztató mérkőzés volt. A csapatom 45-50 percig jól helytállt, de utána kinyílt az olló és a Veszprém a papírformának megfelelően hozta a találkozót.

forrás: ofkse.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.