- hirdetés -

Védekezésben és támadásban is stabilabb játék szükséges a vasárnapi hazai bajnoki mérkőzésen, melyen az Eger együttesét fogadja élvonalbeli férfi kézilabdacsapatunk.

Szerda – vasárnap a heti menetrend kulcsfontosságú mérkőzések vonatkozásában az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabdacsapata számára, mely a hétközi kupatalálkozón nem tudta megszerezni a győzelmet a Csurgó gárdája ellen, vasárnap a bajnokság keretében az Egerrel szemben csak ez lehet a célkitűzés.

– Ebben a bajnokságban minden mérkőzés nagyon fontos a jelen helyzetünkben. Védekezésünknek sokkal jobban kell működnie, mint az elmúlt találkozókon, és ebben a ligában nem engedhetjük meg magunknak, hogy 8-9 ziccert hibázzunk. Mindez kulcsfontosságú lesz az Eger elleni mérkőzésen – emelte ki Buday Dániel vezetőedző, amikor a célokról, esélyekről nyilatkozott a klub honlapjának.

A klubnál bíznak abban, vasárnap minél többen csatlakoznak hozzájuk, és az év utolsó hazai bajnoki mérkőzésén – 18 órától az Eötvös-csarnokban – megszerzik a nagyon fontos két bajnoki pontot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.