- hirdetés -

A könyveknek örülök a legjobban – mondta az egyik Bácskai utcai óvodás miután kinyitották az ajándékokat, december 13-án a főtéren.

Leesett még egy lakat az orosházi főtéren álló adventi naptár ablakáról. A Jövőépítők TDM jótékonysági kezdeményezésének helyszínéhez a rákóczitelepi óvodások érkeztek szerdán. A 13-as ablakhoz most ők állhattak, a következő napokban még 11 óvodás csoport nyithatja ki a meglepetést rejtő ablakokat.
A gyerekek nagy örömmel fogadták a házikóban rejlő ajándékokat, amelyeket az orosházi média ajánlott fel nekik. Az óvodások legjobban a készségfejlesztő könyveknek örültek, de az ajándékcsomagban rejlő édességek is mosolyt csaltak a kis arcokra.

– Nagyon örülünk az ajándékoknak, az ábrázoló eszközöknek, és a könyveknek. Jó helyre kerülnek ezek a meglepetések, a csoportokban hasznát fogjuk venni – mondta Enyedi Józsefné a Bácska utcai óvoda telephely vezetője.

A képeskönyveknek minden kisgyermek nagyon örült (Fotó: Rajki Judit)

Nánási János az orosházi média főszerkesztője elmondta, már régóta visszatérő adományozói az adventi naptárnak. Az ünnepek közeledtével minden gyermeknek jól esik az ajándék, legyen az az óvodában vagy otthon. 

A gyerekek kézről kézre adták egymás között a könyveket, mindenkit érdekeltek a színes képek. A tűzoltóautó volt a legérdekesebb az óvodás csoport fiú tagjainak, míg a lányok az állatos fejlesztőkönyvből válogattak kedvenceket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.