- hirdetés -

Ajándékokat adott át az Orosházi Rotary Klub egy adventi köszöntő keretében a Vadvirág Esély Klubnak.

Advent idején és a karácsony közeledtével hagyományosan az ajándékozásé a főszerep. Ezért döntött úgy az Orosházi Rotary Klub, hogy december 7-én egy adventi köszöntő keretében ajándékokkal és egyéb tárgyi eszközökkel segíti a Vadvirág Esély Klubban folyó készségfejlesztő munkát.

– A vadvirágos szülők által életre hívott Vadvirág Gyermekeinkért Alapítvány és a Rotary Klub között szoros kötődés alakult ki az elmúlt években. A közös munka eredményeképp, a befizetett személyi jövedelemadók 1 százalékából gyűjtött összeg terhére különböző papír- és írószereket, valamint egy félprofi, Garlando F-200 Maximus csocsóasztalt szereztünk be és adtuk át a fiataloknak – mondta Csongrádi Pál a Rotary Klub dél-alföldi régiójának alkormányzója.

Örömmel vették át az új csocsóasztalt a Vadvirág Esély Klubban (Fotó: Rajki Judit)

Csongrádi Pál azt is hozzátette, reméli, hogy sok kellemes percet sikerül szerezniük a Vadvirág lakóinak és szeretnék  továbbra is fenntartani a jó kapcsolatot, a jövő évben újabb ajándéktárgyak készítését lehetővé tenni.

A találkozón Mészáros Zoltán, az 53 magyarországi Rotary Klub kormányzója mondott köszöntőt és a Rotary orosházi szervezetének elnöke, Laczi Mihály, valamint egykori elnöke, Polyák János is tiszteletét tette.

A köszöntő után a klub ellátottjai boldogan próbálhatták ki az ajándékba kapott csocsóasztalt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.