OFKSE: edző és játékos is a válogatottban

Ez év őszétől Gyurka János szövetségi edző és NB I-es kézilabda csapatunk másodedzője, Koi Endre edző látja el a magyar férfi ifjúsági válogatott szakmai irányítását. A 2000-2001-ben született fiúk részére sűrű év végi program vár.

Legutóbb az ausztriai Négy Nemzet Tornáján szerepelt a magyar ifjúsági csapat, de a felkészülési program végcélja a 2018-as horvátországi Európa-bajnokság. Ennek érdekében több összetartást és nemzetközi megmérettetést is programba iktattak a szakemberek.

– Decemberben két összetartás lesz a válogatott részére, az első 4-étől 11-éig, három napot töltünk Balatonbogláron, ahol hat edzésünk lesz, utána utazunk Lengyelországba, az Olimpiai Reménységek Versenyére, ami egy komoly nemzetközi megmérettetés az ifjúsági korosztályos válogatottak számára. Ezután december 18-ától 20-áig szintén Balatonbogláron rendezünk egy aktivitást, ahová egy orosházi fiatalt, Kiss Axelt is meghívtuk – tájékoztatott Koi Endre.

Kiss Axel. Irány Lengyelország, jövőre pedig az Európa-bajnokság (fotó: OFKSE)

A fiatal szakember és a kerettag játékos ifjúsági válogatottbeli szereplése a kézilabdát, ezen belül az orosházi kézilabdát szerető szurkolókat büszkeséggel töltheti el, hisz egyebek közt itt érik be a klubban folyó szisztematikus szakmai munka.

A válogatott lengyelországi szerepléséről és a felkészülés többi állomásáról az Oroscafén a későbbiekben is rendszeresen beszámolunk.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás