- hirdetés -

Idén is folytatódott Orosházán a város járdafelújítási programja. A legutóbbi alkalommal a Csizmadia Sándor utcában zajlottak a korszerűsítési, felújítási munkálatok.

Több járdaszakaszt újítottak fel idén Orosházán. Legutóbb a Csizmadia Sándor utcában mintegy 200 méter hosszan hoztak helyre járdát. Ebben az esetben elsősorban lakossági igények merültek fel, mivel többen járnak ki az utcához közel eső temetőbe felkeresni szeretteik sírhelyeit és a zsúfolt szakasz minősége nem felelt meg az igényeknek.

Folytatódnak a korszerűsítési munkálatok (Fotó: Rajki Judit)

Az elsődleges szempont ezért a forgalom biztosítása volt, hogy az utcán sétálók zavartalanul közlekedhessenek. A mostani korszerűsítés a járdafelújítási program része volt, közmunkaprogram keretében végezték el.

– A járdák korszerűsítése persze nem áll meg, lakossági igény és önkormányzati felmérés alapján dől el, hogy a jövő évben előreláthatólag melyik szakaszokat újíttatjuk fel – tájékoztatta az OrosCafét Kovács Péter, Orosháza 7-es körzetének képviselője.

A képviselő hozzátette, hogy megfelelő költségvetési forrás biztosítása esetén folytatódik a felújítási program. Ez természetesen a város többi körzetére is érvényes.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.