- hirdetés -

December 18-áig várják az alkotásokat a karitatív célú Adventi rajz- és szépírópályázat keretében a dél-békési óvodásoktól és általános iskolásoktól.

Alkoss képet a karácsonyról bármely technikával (rajzolj, fess, színezz stb., A/4 méretben), és/vagy szépírással másolj karácsonyról szóló történeteket, verseket, bibliai idézeteket. A zsűrizés során előnyt élveznek a kis Jézusról szóló alkotások. A pályázaton akkor vehetsz részt, ha dél-békési óvodás, vagy dél-békési 1-8. osztályos diák vagy, a pályázatodon (a lap alján vagy hátoldalán) tüntesd fel a neved, osztályod, iskolád, és a településed – olvasható Simonka György weboldalán.

A pályamunkák leadási helyei:
Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola (Orosháza, Vörösmarty u. 4., 5900.)
Mezőkovácsházi Csanád Vezér Általános Iskola (Mezőkovácsháza, Árpád u. 184., 5800.)

A pályamunkák beérkezési határideje: 2017. december 18., 16 óra, zsűrizés december 19-én.

Értékelés és díjazás óvodások: A zsűri által csoportonként (kiscsoportos, középsős, nagycsoportos) kiválasztott 1-3. helyezettek – külön a rajz és szépíró kategóriában – értékes ajándékcsomagot nyernek.
Értékelés és díjazás 1-8. osztályosok: A zsűri által évfolyamonként kiválasztott 1-3. helyezettek – külön a rajz és szépíró kategóriában – értékes ajándékcsomagot nyernek.

A zsűri öt különdíjat is odaítél, illetve valamennyi résztvevő iskola ajándékot kap. Azok a pályázók, akik 5 értékelhető alkotást küldenek be (rajz és szépírás összesen), automatikus ajándékpólóban részesülnek. A díjakat a téli szünetet követő időszakban osztjuk ki.

A pályázat további védnökei: Dr. Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi megyéspüspök; Bánki András tankerületi igazgató, Békéscsabai Tankerületi Központ.

A pályázat karitatív célokat is szolgál, az alkotásokat dél-békési idős emberekhez juttatjuk el az adventi időszakban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.