Volt zsákjában minden jó – Orosházán a Télapó

A Városi Mikulás Ünnepség a hideg ellenére is sok érdeklődőt vonzott december 5-én Orosháza Főterére, ahol a gyermekek izgatottan várták a Télapó érkezését.

A Buborék együttes zenés előadása megmozgatta a kicsiket és nagyokat, meghozva a lelkesedést a nem sokkal később érkező Mikuláshoz. A bátrabbak az első sorban táncoltak és énekeltek, aktívan részt vettek a műsorban.

Csengőszó jelezte, eljött a Mikulás, aki nem érkezett üres kézzel. Elmondta, az orosházi gyerekek idén is jól viselkedtek, ezért zsákjából különböző ízű szaloncukrot osztott, amelyben segített a város polgármestere, Dávid Zoltán. A Télapó megérkezése mellett a levegőben terjengő kürtős kalács illata is igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a Főtérre.

Csillogó gyermeki tekintetek kísérték a Mikulás minden mozdulatát (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

A Mikulás kicsit még időzik városunkban, így a holnapi nap folyamán, december 6-án is várja a jó gyerekeket a Petőfi Művelődési Központ mellet a Mikulásházban 14 órától 18 óráig.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás