- hirdetés -

A gyermeknek akkor van igazán boldog Karácsonya, ha a csoda megvalósul. Ha a fa alatt láthatja azt a meglepetést, amire vágyik, akár évek óta. Ebben segít a Jézuska Járat immár ötödik alkalommal.Azért jött létre a Jézuska Járat 2012-ben, hogy a hátrányos helyzetben lévő gyermekeknek is részük legyen az ajándékbontás csodálatos élményében, még örömtelibbé téve számukra a karácsonyt. A jótékonysági szerveződésnek köszönhetően már az ötödik alkalommal válik valóra sok olyan gyermek álma, akiknek szülei nem tudnák teljesíteni gyermekeik kívánságát.

– Sok angyalkára, segítő szándékú emberre van szükségünk, hogy szebbé tehessük a rászoruló gyerekek karácsonyát. Orosházán idén 130 gyermek kívánságát írták össze a családsegítő szolgálat munkatársai. Elég gyorsan fogyott a vágyott ajándékok listája, azonban 12 gyermek még mindig várja angyalkáját – mondta Petrus Márta főszervező, aki a kezdeményezés ötletgazdája is.

Legyen minden gyermek karácsonya boldog!

Ha te is szeretnél angyalka lenni, a kívánságlistát és az orosházi gyerekek listáját ide kattintva érheted el. Regisztrálni szükséges, hogy tudják, újabb angyalkával bővült a csapat. Ezt követően választhatsz a listáról, kinek szeretnéd szebbé tenni a karácsonyát. A becsomagolt ajándékra írd rá a gyermek nevét és sorszámát, amelyet a megadott gyűjtőpontokon december 8-ig fogadnak.

Orosházán a Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat Hajnal utcai 1. szám alatti intézményében várják az ajándékokat. A központ hétfőn, szerdán és csütörtökön 8.30-tól 15.30-ig van nyitva, pénteken délig, kedden zárva.

Ha személyesen szeretnéd átadni az általad választott gyermek kívánságát, úgy megteheted december 19-én, átadó ünnepség keretében a Petőfi Művelődési Központban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.