- hirdetés -

A 17. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az Orosházi MTK-ULE hazai környezetben fogadja a Kétegyházát, a Rákóczi Vasas Sárrétre utazik a Szeghalom vendégeként.

Rangadóra kerül sor szombaton a megyei II. osztály Déli-csoportjában. A 2. helyezett OMTK-ULE 1913 csapata fogadja a 4. helyen álló Kétegyházát.

OMTK-ULE 1913 – Kétegyházi SE (OMTK-ULE Sportcentrum, december 2. 13 óra)

Mindkét gárda győzelemmel hangolt a rangadóra az elmúlt hétvégén. Az orosháziak Mezőmegyeren értek el 6-1-es győzelmet, a vendégek Csanádapácán nyertek 2-1-re.

– A vendég   csapat utoljára tőlünk szenvedett vereséget,azóta komoly erőt képviselve tapad az élmezőnyhöz. A mi játékunk egyre összeszedettebb és hatékonyabb, bízom benne, hogy az utolsó két fordulót megnyerve sikeresen zárjuk az évet-nyilatkozta bizakodva Czollner Gábor edző.

A várható kezdő tizenegy: Marunák-Szabó, Futaki, Kovács, Lestyán, Barna, Elekes, Buza, Sindel, Kasza,Mucsi. Sérült: Deli.

A mérkőzés játékvezetője: Hanyecz Bence (Hajdú Dávid, Kundla Attila)

Nagy szükség lenne Tasi góljaira Szeghalmon (Fotó: Rajki Judit)

A megyei I. osztályban az év utolsó bajnokijára készül a Rákóczi Vasas csapata.

Szeghalmi FC – Oh. Rákóczi Vasas SE (Szeghalom, december 2. 13 óra)

Öt hely és 20 pont választja el a két csapatot egymástól a tabellán. A papírforma biztos Rákóczi sikert ígér, de az elmúlt heti Vésztő elleni kudarc után már óvatosan kell bánni az esélylatolgatással.

Az elmúlt héten a Rákóczi hazai környezetben maradt alul 1-0 arányban a Vésztővel szemben, a Szeghalom megsemmisítő, 10-0-s vereséget szenvedett Békéscsabán az Előre II. csapatával szemben.

– Egy hosszú, fárasztó és érdekes szezon utolsó megmérettetése   következik. Sajnos az elmúlt mérkőzésen kikaptunk hazai pályán, ezért idegenben szeretnénk javítani. Fontos lenne győztesként elhagyni a pályát a félév utolsó tétmeccsén- nyilatkozta a találkozó előtt Dávid Zsolt edző.

Tervezett kezdő csapat:Tóth -Ludányi Németh,Kiss,Sajti,Bálint,Dudás,Nyéki,Tasi, Mazán,Simon.

Cserék:Lunczner,Lipcsei,Albert,Boros,Egry,Bozsóki.

A mérkőzés játékvezetője: Bálint Zoltán (Petrovszki György, Sándor Imre).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.