- hirdetés -

Csapatbajnokságon léptek birkózószőnyegre az orosházi klub fiataljai, küzdelmes versenyt hozott a törökszentmiklósi megmérettetés.

Hat területen rendeztek a birkózók diák és serdülő korosztályának szabadfogású csapatbajnokságokat, melyek kvalifikációt jelentettek a decemberi országos döntőkre. A dél-kelet magyarországi területhez tartozó Orosházi Spartacus Birkózó Klub (OSBK) is részt vett az idei megmérettetésen Törökszentmiklóson. A helyi klub összefoglalójából megtudtuk, hogy a november 25-i versenyen a fiatalok nagy csatában harcolták ki az ötödik helyet.

Foghíjasan is remekül végeztek az OSBK birkózói (Fotó: egyesület)

– Foghíjas csapattal álltunk neki az idei diákversenynek, de így sem vallottunk kudarcot. A Kecskemét és a Soltvadkert együtteseitől kaptunk ki, így az 5. helyen zártunk – tudtuk meg Szénási Viktor edzőtől. A csapat tagjai Benkő Zsanett, Szabó Zsóka, Somogyvári Milán, Páli Mirella, Erőss Richárd és Papp Krisztofer voltak.

A Spartacusnál nincs megállás: december 2-án már Esztergomban lép birkózószőnyegre az OSBK, méghozzá az Országos Diák Leány Csapattalálkozón.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.