- hirdetés -

A 16. fordulóra kerül sor a hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Csapataink közül a Rákóczi Vasas hazai pályán fogadja a Vésztői SE gárdáját, az OMTK-ULE 1913 Mezőmegyeren lép pályára.

Mindkét orosházi csapat remek hangulatban várja a fordulót, mivel sikeres mérkőzéseken vannak túl.

Oh. Rákóczi Vasas SE – Vésztői SE (November 25. 13 óra. Rákóczitelep)

A 6. helyen álló telepiek győzelmi reményekkel fogadják a 10. helyen tanyázó Vésztői SE csapatát. A Rákóczi az elmúlt fordulóban 3-1-re győzött Dévaványán, a vendégek ilyen arányba maradtak alul a Bcs. Előre II. csapatával szemben.
– Az elmúlt héten magabiztos játékkal hoztuk idegenben a győzelmet, végig labdabiztosan futballoztunk. Következő ellenfelünk ellen is hasonló felfogásban szeretnénk játszani  és a széleken vezetett támadásokból lehetőségeket kialakítani és azt jó százalékban értékesíteni. Bízunk abban, hogy Tasi és Mazán át tudja menteni a múlt heti góllövő formáját erre a hétre is – nyilatkozta Dávid Zsolt edző.

Küzdelmes mérkőzésre van kilátás Rákóczitelepen (Fotó: Rajki Judit)

Kezdő: Tóth – Ludányi, Németh, Kiss, Sajti, Bálint, Nyéki, Dudás, Mazán, Tasi, Simon. Cserék: Lipcsei, Márki, Egry, Boros.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Halma Sándor, Malya Zoltán)

Mezőmegyer SE – OMTK-ULE 1913 (November 25. 13 óra. Mezőmegyer)

A 2. helyen álló OMTK-ULE sorozatban ötödik győzelmére készül a 8. helyezett Mezőmegyer otthonában. Az orosháziak legutóbb a Csanádapácát győzték le 3-1-re, a vendéglátók Battonyán szenvedtek vereséget ugyan ilyen arányban.
– A Mezőmegyer elleni itthoni forduló sok  gólos fölényes győzelmet eredményezett,most idegenben a felével is kiegyeznénk. Az elkövetkező 3 fordulóban 9 pontot kell szereznünk ahhoz, hogy versenyben maradjunk nem csak a bajnoki címért, de a dobogóért is.

Sindel (kékben) góljaira Mezőmegyeren is szükség lesz (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Várható kezdő:Marunák – Szabó N.,Futaki,Kovács, Elekes, Barna, Mucsi, Sindel, Buza, Kasza, Lövei.

Sérült: Deli.

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (BaranyaTamás, Tóth Kristóf)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.