- hirdetés -

A Nagycsaládosok Egyesülete Orosháza (NEO) önkéntesei élelmiszer adományt gyűjtenek a rászoruló családoknak az orosházi TESCO áruházban november 24-én 14.00 órától, november 25-én és november 26-án egész nap.

Az Magyar Élelmiszerbank Egyesület közreműködésével Karácsonyi Adománygyűjtést szervez a NEO péntektől vasárnapig. Ha teheti, vásároljon a nélkülözőknek tartós élelmiszert, és adja le az önkénteseknek a TESCO kijáratánál felállított gyűjtőponton. Az adományokat még az ünnepek előtt eljuttatják a rászorulóknak.

Főleg tartós, nem romlandó élelmiszer adományokat várnak. Például étolaj, cukor, liszt, száraz tészta, konzerv, csokoládé, pudingpor, keksz, bébiétel, tartós tej, szaloncukor, vagy bármilyen hűtést nem igénylő termék.

Aki a gyűjtőponton megadja nevét, és e-mail címét, egy NoSalty különleges receptgyűjteményt kap ajándékba.

A NEO plüss játék adománygyűjtést is szervez, amelyet a nagycsaládosok Karácsonyi Ünnepségén adnak át a Mikulás puttonyából a gyerekeknek. A játékokat november 30-ig adhatják le a NEO épületében (Ady Endre u. 7.) kedden 8-12 óra között, csütörtökön pedig 14-18 óráig.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.