- hirdetés -

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 15. fordulóját rendezték meg a hétvégén. Az OMTK-ULE 1913 csapata sorozatban negyedik diadalát aratta, ezúttal a Csanádapáca ellen szerezték meg a győzelmet a kék-fehérek.

A 3. helyen álló OMTK-ULE hazai pályán fogadta a 7. helyezett Csanádapácai EFC csapatát. A mérkőzés előtt Czollner Gábor edző elmondta, hogy a csapat jó formában van, az egész heti felkészülés remek hangulatban zajlott, ami remélhetőleg a pályán is realizálódik. A látottak alapján a fiúk a pályán is jó hangulatban voltak, mert Sindellel az élen rengeteg helyzetet „elszórakoztak”. A szoros  eredmény nem tükrözi a két csapat közötti különbséget.

OMTK-ULE 1913 – Csanádapácai EFC 3 – 1 ( 2 – 1 )

Orosháza,OMTK-ULE Sportcentrum, műfüves pálya.  100 néző. V.: Korbely P. (Steigler Á., Deák P.)

Orosháza: Marunák – Fejes (Kánya), Szabó N., Futaki, Kovács D. –  Barna M. (Farkas I.), Elekes, Buza –   Mucsi (Kolozsvári Cs.), Sindel,  Kasza (Debreceni). Edző: Czollner Gábor.

Csanádapáca: Demkó M. – Rakonczai, Juhász, Göcző Cs. (Hugyecz), Bozsó M., Zsadány (Szalka), Zsuzsa L., Csende, Baukó (Lakatos), Laduver (Takács), Csákvári. Edző: Szikora Pál.

Megérdemelt siker a harmadik helyen álló Csanádapáca ellen (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Támadólag lépett fel a mérkőzés elején az ULE, Buza és Sindel lőtt mellé illetve fölé. A harmadik kapura lövés már sikerrel párosult. A 9. perben Buza szöktette Sindelt, a fiatal csatár elhúzta a kapus mellett a labdát és gurított 12 méterről az üres kapuba, 1-0. A 17. perben Szabó N. bal oldali beadását vágta Mucsi a kapufára. A 18. percben váratlanul egyenlített a vendég együttes. Zsuzsa L. 18 méteres lövése vágódott a léc alá, 1-1.

A 24. percben újra vezetést szerzett az ULE. Kasza mélységi passzával Sindel vitte kapura a labdát, majd a kapust kicselezve gurított a hálóba, 2-1. A 35. percben Elekes lövése csattant a kapufán. A 44. percben Kasza hagyta ki a kihagyhatatlant, egy méterről gurította mellé a labdát.

A második játékrészben a vendégek elkészültek az erejükkel. Az ULE sorozatban gyártotta a helyzeteket, de ugyanilyen arányban ki is hagyta. A 47., az 55. és a 66. percben Sindel lőtte fölé, mellé és a kapus kezébe a labdát. A 68. percben Elekest lökték a 16-oson belül, 11-es. A büntetőt Buza gurította a kapu jobb oldalába, 3-1. A 82. percben Buza lőtt 17 méterről kapufát. A találkozó utolsó momentumaként a 87. percben Zsuzsa L. lövését védte Marunák kapus.

Czollner Gábor: – A mai mérkőzésen a vendég   csapat masszívan védekezett 90 percen keresztül, ennek ellenére rengetek helyzetet alakítottunk ki, de  sajnos nagy részét kihagytuk. Bízom benne, hogy majd a rangadókon nem fogunk ennyit hibázni.

Az OMTK-ULE 1913 csapata 2. helyen áll a tabellán. A csapat november 25-én Mezőmegyeren lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.