- hirdetés -

Fehér és arany? Vagy lila és ezüst? Netán grafitszürke és pink? A koszorút építő Oros-haza Baráti Kör várja az orosháziak döntését, milyen szalagokat rendeljen az óriás adventi koszorúhoz.

Jól bevált dolog lett az elmúlt években, hogy a koszorú ünnepi színeiről nem a koszorú építői, hanem az olvasók és orosházi adventezők döntenek. Ezen a szokáson most sem akarunk változtatni – írja közleményében az OHBK.

Tavaly a barna-arany párosítás lett a nyerő, lássuk, idén melyik színpár kapja a legtöbb szavazatot. Mit akarnak látni? Fehér és arany? Netán lila és ezüst szalagok legyenek? Vagy az elsőre kicsit vadnak tűnő grafitszürke és pink páros? Ez csak önökön múlik, és amit a legtöbben választanak, azt mi már rendeljük is, hogy advent első vasárnapjától vízkeresztig az a színpárosítás díszítse az óriás adventi koszorút az orosházi főtéren.

Szavazni november 20-a, hétfő estig lehet, és mindjárt két helyen is. Az Oros-haza Baráti Kör weboldalán a jobb oldali sávban, vagy a baráti kör Facebook oldalán ide kattintva.

Aki a befutó színekre szavaz a Facebookon és még szerencséje is van, nyerhet egy Orosházi Advent 2017-es bögrét! Szavazásra fel Orosháza, döntsön a többség!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.