Szavazatokkal segíthetünk az orvosi ügyeletnek

Az Orosházi Kistérség Többcélú Társulása által működtetett Központi Orvosi Ügyelet is pályázott a K&H Gyógyvarázs program keretében kiírt, területenként bruttó 350.000 Ft értékű pályázaton. 

 A K&H Csoport és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány, kórházi osztályok, mentőállomások, védőnői szolgálatok, gyermekorvosi rendelők számára nyújt segítséget a kiírással, az esetlegesen hiányzó eszközök műszerek beszerzéséhez.
A társulás, mint az orvosi ügyelet működtetője pályázott és az első körből tovább is jutott. Az értékelés második körében a K&H bakfiókok ügyfelei, valamint a K&H Csoport szavazófelületére látogatók választanak nyertest.
Békés megyéből  a Gyula Mentőállomás,  a Sarkad Mentőállomás és az Orosházi Kistérség Többcélú Társulásának Központi Orvosi Ügyelete van még versenyben a szavazatokért.

Néhány kattintással segíthetünk

A bankfiókok ügyfelei a banki ügyintézés után egy zsetont kapnak, melyet választásuknak megfelelően egy szavazódobozba dobhatnak. Az ezzel párhuzamosan zajló online szavazáson bárki részt vehet, aki a K&H gyógyvarázs oldalon, a “K&H gyógyvarázs területi pályázat” menüpontra kattint. Sikeres belépés után megjelenik az adott területen versenyző három intézmény rövid bemutatkozása. Egy IP címről egy nap csak egy szavazat adható le, de szavazni minden nap lehet. A bank, e-bank szolgáltatást használó ügyfelei valamennyi belépésük után, naponta többször is szavazhatnak. A november elsejétől, december 31-ig leadott szavazatok értékelése után hirdetnek győztest.

Az orvosi ügyelet sok külterületen élőnek, köztük sok gyermeknek is, baj esetén szinte az egyetlen kapocs a gyógyuláshoz. Nagyon fontos, hogy az ügyeletet ellátó orvosok, gyermekorvosok a lehető legtökéletesebb felszereléssel láthassák el a betegeket. A most megpályázott infúziós pumpa is ezt a célt szolgálná.

Tehát, kedves orosháziak, vagy Orosházáról elszármazott Oroscafé olvasók – szavazásra, kattintásra fel!Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás