Sikeres volt a Márton-bál a Székácsban

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg november 11-én a Márton-bált a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium.

A Székács-iskola Szülői Munkaközössége és tantestülete idén már tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Márton-bált. Az esemény legfőbb célja a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekek, diákok támogatása volt.

–Az előző évi bálok bevételéből juthattak el diákjaink a Nemzeti Színházba, Operaházba, hangversenyekre és helyi színházi előadásokra. Több tanulónk az adományoknak köszönhetően vehetett részt tanulmányi- és osztálykirándulásokon. Mikor 2006-ban megtartottuk az első Márton-bált, még mi szervezők sem gondoltuk volna, hogy az évek során sikerül ilyen népszerűvé tenni. Külön öröm, hogy idén is sokan álltak a jó ügy mellé – mondta lapunknak Fehér Borbála, az intézmény igazgatója.

Az évek alatt népszerűvé vált a Székács iskola rendezvénye (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Fehér Borbála és a Szülői Közösség elnöke, Szabóné Iványi Erika köszöntése után a szórakozásé volt a főszerep. Elsőként az evangélikus gyülekezet és az iskola diákzenekara a Voice of the Glory lépett fel. Ezt követően a Békés Megyei Prima-díjas Alföld Quartet együttes szerzett örömet a bálozóknak. A zenés produkciókat a bál nyitótánca követte, amit az iskola 10-ik évfolyamos tanulói adtak elő, felkészítő tanáruk Antali Zoltán, táncpedagógus volt.

A műsorok után hangzott el a pohárköszöntő, a hagyományoknak megfelelően borral koccintottak a bálozók. Ördög Endre igazgató lelkész gondolatai után pedig a hajnalig tartó mulatásé volt a főszerep.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás