- hirdetés -

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában az OMTK-ULE 1913 csapata Battonyán aratott papírforma győzelmet.

Czollner Gábor edző a mérkőzés előtt elmondta, hogy már a mérkőzés elején döntésre kell vinni a mérkőzést, ami nem lesz könnyű, mert a Battonya hazai környezetben nagyon masszív csapat. A szakember jóslata bevált, az első félidőben jól tartotta magát a Battonya, az első kapott góljuk után kiegyenlítettek, de a kiállítás után minden eldőlt.

Battonyai TK – OMTK-ULE 1913     1 – 5         (1 – 2)

Battonya, 50 néző. Vezette: Görgényi A. (Vrbovszki P., Pájer T.)

Battonya: Gróh – Varga K., Simon Z. (Simon R.), Molnár R., Kovács Z., Kovács R. Liszkai P., Szabó Zs., Podina (Szabó B.), Hoksza, Balla. Edző: István András.

Orosháza: Marunák – Barna (Pelle), Futaki, Szabó N., Kánya, Kovács D., Kasza (Dobi), Buza, Sindel, Fejes (Lövei), Elekes. Edző: Czollner Gábor.

Gólszerző: Hoksza (18.) ill. Kasza (17., 75.), Buza (30., 77.), Lövei (85.).

Kiállítva: Varga K. (Az 53. percben, második sárga lap után)

Czollner Gábor: Nehezen indult a mérkőzés, amit elterveztünk, nem sikerült végrehajtanunk a  lelkesen játszó hazai csapat ellen. Sok hibával játszottunk, de a második félidőben a mi javunkra fordult a mérleg és magabiztos győzelmet arattunk.

Az OMTK-ULE 1913 csapata november 18-án a Csanádapácát fogadja a Mátrai-stadionban. A mérkőzés kezdési ideje: 13 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.