- hirdetés -

A 14. forduló mérkőzéseit játsszák a hétvégén a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Mindkét csapatunk vasárnap lép pályára. Rákóczitelepre a Várfürdő-Gyulai Termál FC látogat, az OMTK-ULE 1913 idegenben, Battonyán lép pályára.

A megyei I. osztályban az elmúlt szezonban még az NB III-ban szereplő Várfürdő-Gyulai Termál FC csapata vendégszerepel  Rákóczitelepen.

Oh. Rákóczi Vasas SE – Várfürdő-Gyulai Termál FC (Rákóczitelep, november 12. vasárnap, 13:30 óra)

A 6. helyen álló, 20 ponttal rendelkező Rákóczi Vasas fogadja a 8. helyezett, 13 ponttal rendelkező gyulaiakat. Az elmúlt fordulóban a telepiek hazai környezetben szenvedtek 3-0-s vereséget a Kondorostól, a Gyulai Termál 0-0-s döntetlent ért el a Bcs.Előre II. ellen.
– Az elmúlt héten nagyon fájdalmas vereséget szenvedtünk, ezért a vasárnapi mérkőzésen mindenképpen nyerni szeretnénk. Ezen a héten nagyon jól dolgoztak a fiúk, ez bizakodásra adhat okot. A Gyula csapata nagyon fiatal játékosokból áll, így biztos jó edzettségi állapotban vannak, nálunk viszont több rutinos játékos van, akik megfelelő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy sikerrel vegyük a hétvégi erőpróbát – nyilatkozta optimistán Dávid Zsolt edző.

A Rákóczi vasárnap feledtetné a Kondoros ellni vereséget (Fotó: Kecskeméti Krisztina

A várható kezdő tizenegy: Tóth – Albert, Németh, Kiss Z., Ludányi, Boros – Nyéki, Dudás, Sajti – Tasi, Simon. Cserék: Lunczner, Egry, Márki, Bozsóki.  Eltiltott: Bálint, Mazán.  

A mérkőzés játékvezetője: Benyovszki Zoltán (Belanka Zsolt Péter, Kovács Krisztina).

A megyei II. osztályban az OMTK-ULE 1913 csapata Battonyán lép pályára.

Battonyai TK – Orosházi MTK-ULE 1913 (Battonya, november 12, vasárnap, 13:00 óra)

A 3. helyen álló, 27 pontos Orosháza a biztos favoritja a vasárnapi mérkőzésnek, mivel a határmenti város csapata csupán 8 ponttal a 10. helyet foglalja el a tabellán. Az előző fordulóban a vendéglátók 6-1-re kikaptak Újkígyóson, az ULE ilyen arányban nyert Kunágotán.
– A battonyai csapat az itthoni mérkőzésen majdnem meglepett minket. A Mezőkovácsháza elleni nagyobb arányú vereségüket leszámítva, hazai környezetben masszív csapat látszatát keltik. Részünkről a győzelem receptje ugyanaz lehet, mint a legutóbbi idegenbeli mérkőzésünkön  Kunágotán. Minél hamarabb gólt, gólokat kell szerezni és a védekezésünket végig stabilan, szervezetten kell tartani – osztotta meg a csapat célkitűzését Czollner Gábor edző.

Az OMTK-ULE csapata győzelmi eséllyel lép pályára Battonyán (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A várható kezdőcsapat: Marunák –  Szabó, Futaki, Fejes, Kovács –  Elekes, Barna, Mucsi, Buza – Sindel, Kasza. Sérült: Deli.

A mérkőzés játékvezetője: Pusztai Zoltán (Gyuga Zsolt, Tóth Gergely)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.