Folytatja az OFKSE – Irány Tatabánya

A bajnoki mérkőzés keretében vasárnap lépnek pályára a zöld-sárgák a tatabányai Földi Imre sportcsarnokban, ahol a lehető legjobb eredménnyel zárna a csapat.

A szerdai, egygólos győzelmet és továbbjutást hozó kupamérkőzést követően folytatja a felkészülést, szombaton is edzésben felnőtt férfi kézilabdacsapatunk, hiszen a hét tartogat még egy találkozót.

November 12-én, vasárnap Tatabányára utazik a Buday-legénység, nézzük, vezetőedzői szemmel milyen reményekkel.
– Nehéz mérkőzés előtt állunk. Tatabánya évek óta őrzi a dobogós helyezését a bajnokságban. Szeretnénk jó játékot mutatni és a lehető legjobb eredménnyel zárni a találkozót – emelte ki a tréner a klub honlapjának nyilatkozva.

A Grundfos Tatabánya KC – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó november 12-én, vasárnap 18 órakor kezdődik a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban. Ezen a játéknapon rendezik még az FTC KN KFT – Csurgói KK és a Dabas KC VSE – B.Braun Gyöngyös találkozókat.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás