Ismét keresik a város karácsonyfáját

Útban van a fenyőfája? Ajánlja fel a város karácsonyfájának, de az is jó, ha a gallyait lehet hasznosítani, szépen mutat majd az óriás adventi koszorún.

A szervezők már javában készítik elő az Orosházi Advent 2017-es eseményeit, és ahogy az elmúlt években, most is várják a felajánlást, hogy egy csodás fenyőfa hetekig karácsonyfaként tündököljön a főtéren – írja közleményében az Oros-haza Baráti Kör. Emellett fenyőgallyakat is keresnek nagy mennyiségen, amiből a Baráti Kör tagjai ismét megépítik az óriás adventi koszorút.

Három éve így tündökölt a város adventi koszorúja (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Akinél van karácsonyfához illő fenyőfa, vagy a koszorúhoz szükséges fenyőág, küldjön erről emailt az info@varosuzemeltetes.hu címre vagy telefonáljon a 06/68 512-460-as számra, név, lakcím és telefonszám megadásával.

A díjmentesen felajánlott és szakember által kiválasztott fákat az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. kivágja és elszállítja – áll a közleményben.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás