- hirdetés -

A BOK (volt Syma) csarnok ad otthont Budapesten november 3-11. között a 2017. évi felnőtt kick-box világbajnokságnak, amelyen Puravecz Péter hazánk mellett Orosházát is képviseli.

A sportolók a korábbi évtizedek tapasztalataival ellentétben minden versenyszámban rajthoz állhatnak – tudtuk meg Katona Ágnestől, a Contact K. T. H. E. egyesületi titkárától. Három tatamis-, három ringes küzdelmi szabályrendszerben, illetve formagyakorlatban mérettetnek meg az országukat képviselő harcosok.

(Fotó: egyesület)

Magyarországot az orosházi Puravecz Péter II. dan (Contact K.T.H.E.) képviseli a kemény stílusú fegyveres formagyakorlatban, amerikai, orosz, angol ellenfelekkel szemben. Mint kiderült, a megnyitót megelőző mérlegelésen a hazai pálya előnyei mellett szinte tapintható volt a mentális feszültség.

Hétfőtől szerdáig a selejtezők folyamatosan zajlanak, csütörtöktől indulnak az elődöntők. A formagyakorlat versenyszámok szerdán kezdődnek, várhatóan a szombati gálaesten fejeződnek be. A Mester kiváló kondícióval várakozik.

Az országok viadala folyamatosan elérhető az érdeklődők számáram élő internetes közvetítésen keresztül.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.