- hirdetés -

Immáron 14. alkalommal rendezték meg a Vadvirág bált november 4-én. A Táncsics gimnázium csarnokában tartott rendezvényen több mint 200-an szórakoztak.

A bál évenkénti megrendezése mostanra hagyománnyá vált. A cél ráirányítani a figyelmet a fogyatékkal élők támogatására, feltétel nélküli elfogadásukra. A jelenlévők számára fontos volt, hogy önzetlenül segítsenek: a belépő árával, és az adományokkal is hozzájárultak a vadvirágosok támogatásához.

A bál bevételéből szeretnék a sérült fiatalok életszínvonalát javítani, és folytatni a kutyaterápiás foglalkozást, amit a Dogland Terápiás Kutya Alapítvány közreműködésével már megkezdtek.

Ismét bemutatták tánctudásukat is a klubtagok (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

A megjelenteket Bogárné Kiss Ildikó, az Egységes Szociális Központ vezetője, és az intézmény dolgozói köszöntötték.
– Egyetlen cél vezérel bennünket, a Vadvirág Esély Klub fiataljainak segítése, megbecsülése, és megismertetése mindenkivel, aki nyitott az empátia nemes eszméinek befogadására. A mai estén megmutatjuk, fiataljaink mennyire motiválhatóak, milyen szorgalmas és tehetséges, értékes személyiségek – hangzott el.

A vadvirágos fiatalok többféle műsorral is készültek, voltak, akik a szüleikkel táncoltak, mások csacsacsáztak, de volt énekes produkció is. Jankó Zita hegedű szólójával szórakoztatta a közönséget, Pribelszki Norbi pedig egy énekes produkciót adott elő.

A tavalyi évben útjára indított Vadvirág díjat azok kaphatják, akik segítőkészségükkel hozzájárultak a Vadvirág Esély Klub szakmai munkájának eredményességéhez. Idén Kristóf Edit érdemelte ki.

A műsorokat svédasztalos vacsora, tombolahúzás, majd hajnalig tartó mulatság követte.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.