- hirdetés -

Az őszi időszakban is érdemes Gyopárosfürdőt választani. Ezúttal családi programmal készülnek, ahol többek között gyerekkoncertek és animátori szolgáltatások is várják az érdeklődőket.

Nyáron is a családok egyik kedvenc helye volt Gyopárosfürdő, és az őszi időszakban sem kell lemondaniuk róla. Novembertől a fürdő egy új programsorozattal, a Családi csobbanással várja a kikapcsolódni vágyó családokat.

– A család minden tagját szeretnénk kiszolgálni, de elsősorban a gyerekeknek készülünk. Így lesznek kézműves foglalkozások, melyek különböző tematika szerint épülnek fel. Animátoraink vízi zumbát, különböző kalandokat és játékos vetélkedőket tartana, emellett gyerekkoncertekkel szeretnénk feltenni a koronát a programunkra – ismertette a terveket Kiss László, a Jövő Építők TDM elnöke.

Ősszel is érdemes kilátogatni a családoknak Gyopárosfürdőre (Fotó: Rosta Tibor)

Az elnök elmondta, hogy a fürdő ingyenes gyerekkuckóját is újabb játékokkal szerelték fel, ahol gyermekmegőrzést is vállalnak, így amíg a szülők a wellness részlegben kikapcsolódnak, csemetéiket biztos kézben tudhatják. Már most szombaton is kipróbálhatják a Családi csobbanás szolgáltatásait, melyet az élményfürdőbe kilátogatók ingyen vehetnek igénybe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.