Diákolimpia: a focisták is elkezdték…

Az atléták után a focisták is elkezdték a diákolimpiai küzdelmeket a 2017/2018.évi tanévben. Október 18-án a legkisebbeknél, az I. korcsoportban hirdettek városi-körzeti bajnokot.

Négy iskola nevezett a 2010-2009-ben született gyerekek iskolák közötti küzdelmeire. Az Eötvös iskola udvarán körmérkőzéses formában, 2×10 perces játékidővel kergették a labdát a legkisebb labdarúgó palánták. A mérkőzéseket Moszheim János vezette.

Az első helyet az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapata szerezte meg. Második helyen a Csorvási Gulyás Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Iskola végzett, a bronzérmen az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda csapata osztozott.

A városi-körzeti győztes Vörösmarty iskola csapata (Fotó: iskola)

Eredmények:

Eötvös iskola – Vörösmarty iskola   0 – 7

Református iskola – Csorvás 1 – 5

Vörösmarty iskola – Református iskola   8 – 0

Csorvás – Eötvös iskola   3 – 4

Eötvös iskola – Református iskola   0 – 4

Vörösmarty iskola –  Csorvás  3 – 2Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás