Házi segítségnyújtás – Még lehet jelentkezni

Orosházán a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás programban jelenleg öt olyan készülék van, melyekre várják a jelentkezőket.

Az Orosházi Kistérség Többcélú Társulás jelenleg 360 készüléket üzemeltet, tíz településen a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás programban. Városunkban, 2015 decemberben a meglévő 52 mellé, a város saját forrásból további 54 új készüléket vásárolt több mint négymillió forint értékben, és átadta a társulásnak üzemeltetésre.

Még lehet jelentkezni

Fejes Róbertnétől, a társulás elnökétől megtudtuk, a rendszer folyamatosan és jól működik. Orosházán jelenleg öt készülék van, melyekre várják a jelentkezőket, az igény jelezhető a Polgármesteri Hivatal második emeletén, a társulás irodájában, ügyfélfogadási időben. Az ingyenes szociális szolgáltatásra minden 65 évnél idősebb, szociálisan rászoruló lakos jogosult.

Az Orosházi Kistérség Többcélú Társulása keres szociális gondozó és ápoló, vagy ápolói végzettséggel rendelkező munkatársat jelzőrendszeres gondozói munkakörbe. Érdeklődni: Fazekasné Nagy Éva kistérségi referensnél a 06 68/514-278 – as telefonszámon.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás