- hirdetés -

Ismét országos bajnok lett a Contact K.T.H.E versenyzője és edzője, Puravecz Péter fegyveres formagyakorlatban. Eredményével a magyar válogatottba is bekerült, így képviselheti az országot a budapesti kick-box világbajnokságon

Idén, október 22-én Csepelen a Halker-KiráyTeam adott otthont, a Point-fighting és Formagyakorlat Kick-box Magyar Bajnoki Döntőnek.
Nagy volt a tét, hiszen az országos címek mellett válogatott meghívót is kaptak a legjobbak. Ők képviselhetik Magyarországot a november elején rendezendő budapesti világbajnokságon. Puravecz Péter, a Contact K.T.H.E versenyző-edzője megvédte bajnoki címét ezzel kivívta magának a válogatottságot. Immár negyedik alkalommal szerezett országos elsőséget fegyveres formagyakorlat kategóriában.

Már negyedik alkalommal állhatott a dobogó tetejére az orosházi mester (Fotó: egyesület)

– Péter a tavalyi Európa-bajnoki bronzérmet érő gyakorlatsorozatát teljesen megújította, még több akrobatikus rúgással, szaltóval színesítette a japán kard technikáit – fogalmazott beszámolójában Katona Ágnes, az egyesület titkára.

Megtudtuk, a novemberi egyedülálló lesz a sportág történelmében, hiszen korábban még nem fordult elő, hogy minden versenyszám világbajnokságát, egy időben, egy helyen rendezzék. A nevezések lezárultak, hamarosan 54 ország 1214 sportolója küzd majd a világbajnoki címekért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.