Kis ember nagy gonddal jár – Dombóvári István önálló estje

A Dumaszínház tagja, Dombóvári István tartott önálló estet a Petőfi Művelődési Központban, október 19-én, csütörtökön. A színházteremben a másfél órás műsor alatt szem nem maradhatott szárazon a nevetéstől.

A Dumaszínház tagjaként kollégáival megismertették és megkedveltették az országgal a stand up comedy műfaját. Eljutottak számos nagyvárosba és településre. Dombóvári István közismert alacsony termetéről, innen jött a „kis ember nagy gonddal jár” elnevezés.

Bellus István, a Pista Trió kettősének egyik tagja (Fotó: Rosta Tibor)

A műsor egy vetítéssel indult, melyben Szabó Péter motivációs videóit figurázta ki Bellus István, az est műsorvezetője. Őt követte Dombóvári István, aki poénjainak jó részét személyes élményeiből rakta össze, a közönség sokszor tört ki hangos nevetésben. A két humoristát egy közös poénsorozatban is láthatták a nézők. Az est végén egy énekes, vicces produkciót adtak elő ketten, Pista Trió néven.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás