Villogj! – Orosházi vlogger is versenyben (videó)

Nehéz sorsú gyerekek léphetnek ki a nyilvánosság elé, és mutathatják meg tehetségüket a világnak abban a videó pályázatban, amit a Téra Tehetségek Alapítvány hirdetett meg tizenéves fiatalok számára. Orosházi versenyző is indult.

Az orosházi Pribelszki Pétert is indult a Villogj! című, vloggereknek szóló, országos versenyen, ahol tehetséges fiatalokat kell bemutatniuk az indulóknak. A srác olyan tehetséges, hogy miután jelentkezett a megmérettetésre egyből felkérték, hogy legyen az egyik reklámarca a Téra Tehetségeknek.

 

Petit arról kérdeztük, hogy szerinte mi a feltétele annak, hogy valaki megnyerje a versenyt. Véleménye szerint a zsűri szava szent, de emellett nagyon fontos, hogy kreatívan közöljék mondandójukat a mozgóképes felvételen

A zsűri szombaton dönt e helyezettekről, de meghirdettek egy közönségszavazást is, ami október 21-ig tart.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás