- hirdetés -

Útlezárásra és forgalmirend-változásra kell számítani szombaton, a Táncsics utcán és környékén. A III. Kardoskút Racing rajtceremóniáját tartják október 21-én délután.

A Táncsics utca kétszer kétsávos szakaszán – a bíróság és a református templom között – szombaton 13 órától 18 óráig a külső sávban tilos a parkolás – hívta fel a figyelmet a közterület felügyelet, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Emellett a a rajtceremónia idejére a Táncsics utcába csatlakozó Veres József-, és Eszperantó utcák a Táncsics utca felé zsákutcává válnak, azokat a polgárőrség szalaggal a vízmű épületénél, valamint a bíróság sarkánál elzárja. Ezt a közlekedők részére az említett utcák kereszteződésénél ideiglenesen kihelyezett zsákutca táblák fogják jelezni.

A III. Kardoskút Racing rajtceremóniát október 21-én 16 órától rendezik Orosházán. A szervezők tájékoztatása szerint a versenyzők autóikkal rendőri felvezetéssel felvonulnak Orosháza utcáin, majd a Táncsics utca említett részén felsorakoznak a járműveikkel, ahol egyesével az érdeklődő közönségnek bemutatkoznak. A szervezők kiemelték, hogy hangos, zajkeltő bemutató, verseny nem lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.