Diákolimpia: atlétikából jeleskedtek az Eötvös diákjai

Ügyességi váltófutásban ért el kiváló helyezést Budapesten az Eötvös iskola csapata. A IV. korcsoportos lányok az ötödik helyen végeztek múlt szombaton. 

Budapesten rendezték az idei tanév első diákolimpiai döntőjét. Az Atlétika Ügyességi és Váltófutás Csapatversenyére az egész országból versenyszámonként a legjobb nyolc átlagot elért csapatok kaptak megívást. A IV. korcsoportos leány csapat kislabdahajításban az  ötödik helyen kapott részvételi lehetőséget az október 14-i rangos megmérettetésre. Végül a döntőben is ötödik helyen végeztek az Eötvös iskola diákjai.

Az iskola, közleményében megköszönte az Orosházi Női Kézilabda Egyesület támogatását és segítségnyújtását a felkészülésben

A csapat tagjai: Ravasz Klaudia, Gabnai Alexandra, Horváth Dorisz és Buczku Bonita 8.b osztályos tanulók, míg Szenteczki Lili a megyei versenyen a csapat meghatározó versenyzője volt.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás