Zene, tánc, jótékonyság – III. Forrás Bál

Harmadik alkalommal rendezte meg a Forrás Református Óvoda október 14-én jótékonysági bálját. Az idei mulatság bevételéből fejlesztőjátékokat vásárol az intézmény.

Harmadik éve minden évben összegyűlnek a Forrás Református Óvoda vendégei, támogatói egy jótékonysági bálon. Idén október 14-én, szombaton a Petőfi Művelődési Központ Koncerttermében találkoztak. Csaknem kétszázan, pontosan 170-en táncolták át az estét.

Az impozáns bálteremmé alakult koncertterem zsúfolásig megtelt a szórakozni vágyókkal. A vendégeket érkezésükkor egy pohár pezsgővel és baráti üdvözlettel fogadta az óvoda vezetője, Tóth Mónika.

Közel kétszázan gyűltek össze (Klikk a képre)

Közel kétszázan gyűltek össze (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Tóth Mónika óvodavezető elmondta, hogy az idei bál különlegesebb, mint az eddig megszokott rendezvények.
– Óvodánk idén jubilál. Ebben az évben ünnepli intézményünk fennállásának 15. évfordulóját, ezért is különleges az idei bál, így ma este egy hatalmas nagy bulinak nézünk elébe – mondta.
Az óvodavezető megnyitóbeszédében köszöntötte a megjelenteket, vázolta az idei jótékonyság célját. Tóth Mónika megnyitószavai után, Szalkay Róbert lelkész szólt a megjelent bálozókhoz. Beszédét a Biblia egy részletével nyitotta, majd Petőfi Sándor „Itt van az ősz, itt van ujra” című verséből idézett, visszaemlékezve a gondtalan gyermekkorra.

Az egykori Forrás ovisok furulyával és énekkel köszöntötték a bálozókat (Klikk a képre)

Az egykori Forrás ovisok furulyával és énekkel köszöntötték a bálozókat (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

A beszédek után az egykori Forrás ovisok előadása következett. A zeneszót ének követte, ezzel is megalapozva az összegyűlt bálozók jókedvét. A talpalávalót a K.Tóth-Szilágyi zenekar szolgáltatta, a jó hangulatra idén sem volt panasz.

A most megrendezett bál bevételéből olyan játékokat vásárolnak, melyek sokban hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás