- hirdetés -

Újdonsággal készül az orosházi kick-box egyesület. Formagyakorlat oktatás indul a többszörös Európa- és magyar bajnoki bronzérmes edző, Puravecz Péter irányításával.

A kick boxot többnyire, mint offenzív, kiütéses erejű küzdősportot ismerik a világon. Csak kevesen tudják, hogy ebben a harcművészeti stílusban is vannak formagyakorlatok. Ezek kötetlen összeállításúak, az egyes akrobatikus elemeket hónapokig tart begyakorolni, amik így eltérnek a tradicionális mozgáskultúrától. Az országban hosszabb idő óta próbálkoztak, hogy ezt a szabályrendszert is életre keltsék, de kevés sikerrel – tudtuk meg a CONTACT Kick-box és Thai-box Harcművészeti Egyesület szerkesztőségünkhöz eljuttatott írásából.

Az egyesület vezetőedzője, Puravecz Péter II. danos mester, már magyar-, illetve Európa-bajnoki bronzérmet szerzett ebben a szabályrendszerben

– A pusztakezes és fegyveres formagyakorlat edzéseket a Czina iskola tornatermében tartanánk november 16 – tól. Elsősorban az alsós, 1-4. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk. Megfelelő számú jelentkezés esetén egyéb korosztályok számára is elérhetővé válik a képzés – tudtuk meg Katona Ágnestől, az egyesület titkárától.

Jelentkezni Puravecz Péternél lehet, a 0620/336-5701-es telefonszámon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.