- hirdetés -

A gyermekeknek élmény a felnőtteknek nosztalgia.

Melyik gyermek ne örülne és búsulna együtt a szeleburdi kismalaccal egy olyan mese nyomán, ahol saját életére ismerhet, örömeit, bánatait láthatja megelevenedni? És melyik felnőtt ne hallgatná szívesen Manócska okos, szeretetteljes szavait, amellyel minden problémát megold, és amellyel akár utat is mutathat a gyereknevelés útvesztőiben?

A gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára nincs is annál nagyobb csoda, mint amikor egy báb életre kel, és kalandjaival elvarázsol. Hát még ha ez a báb egy szeretetre méltó, pöttöm kismalac, aki nagy lélekkel és sok-sok érzelemmel van megáldva. Bálint Ágnes meséjén több nemzedék nőtt fel, akik ma már szülők, sőt nagyszülők, de jól emlékeznek a televízióból megismert tökházikó lakóira. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor itt az alkalom, hogy gyermekét, unokáját is megismertesse a kedves kis figurákkal.

171014_mazsola_es_tade

Szereplők: Mazsola, Tádé, Manócska, Egérke, Fülöpke, Varjú bácsi, kismadarak.

A budapesti Ametist Bábszínház Mazsola és Tádé című zenés bábjátéka október 21-én érkezik Orosházára, és 16 órától lesz látható a Petőfi Művelődési Központban.

Az előadásra négy szerencsés játékos nyerhet belépőt, csupán az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni.

Milyen állat Tádé a Mazsola és Tádé című zenés bábjátékban?

  • A: egér
  • B: tengerimalac
  • C: nyúl

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu e-mail címre várjuk október 18-a, szerda 16 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen Mazsola és Tádé, és adja meg nevét, telefonszámát, illetve jelezze, hogy hány főre szóló jegyet szeretne nyerni. A helyesen válaszolók között 2 db 3 főre és 2 db 2 főre szóló jegyet sorsolunk ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.