- hirdetés -

A karácsonyi ünnepvárás már hagyományos és közkedvelt programja a gyermekek körében az adventi naptár a főtéren. Most is mosolyt csalhatunk az óvodások arcára, a szervező TDM a hónap végéig várja a felajánlásokat.

„Ez örökre a miénk? Boldogsággal használjuk majd.” – Bár már majd’ három éve, még mindig egy orosházi óvodás örömteli mondatai jutnak eszembe a kezdeményezés kapcsán, amikor átvehette csoporttársaival szerkesztőségünk ajándékát, egy szánkót a városi adventi naptárnál. Bizonyára sokaknak vannak hasonló jó érzésű emlékei, hiszen valódi közösségi összefogást hozott létre a Jövő Építők TDM az elmúlt években az ünnepi időszakban megtartott jótékony kezdeményezésével.

Idén sem lesz ez másként, azaz advent időszakában a TDM is fokozza az ünnepi élményt a városban a karácsonyi illatokkal, fényekkel a főtéren, illetve a gyermekek részére ingyenes korcsolyapályával, és kibővítenék a gyerekeknek szánt meglepetések számát. December 1. és december 24. között a főtéren állítják fel az adventi naptárat, és lehetőséget biztosítanak Orosháza összes óvodás csoportjának, hogy ajándékra leljenek. Ehhez várják a felajánlásokat, ajándékokat egy, két vagy akár több óvodás csoport részére is.

– Garantáljuk, hogy a meglepetés jó helyre érkezik, nem beszélve az örömteli gyermekmosolyokról – emeli ki Kiss László TDM-elnök, hozzátéve, elsősorban olyan meglepetésekre, ajándékokra gondolnak, melyek az egész csoportnak örömet szereznek. Ötlettel is szolgálnak: például egy kiránduláshoz busz/belépők biztosítása, csoportok fogadása program biztosításával, vagy bel- és kültéri játékok, játszótéri elemek, kreatív eszközök (színes ceruzák, festékek, rajzlapok) édességcsomagok, csoportos mozi/színházjegy stb.

A csatlakozási szándékot október 31-ig jelezhetjük a felajánlott ajándék megjelölésével, az ajándékokat november 17-ig szükséges eljuttatni a Tourinform irodába. Bővebb információ az oroshaza@tourinform.hu e-mail címen kérhető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.