Sakk: városi ifjúsági versenyt rendez az OSE

Ifjúsági sakkversenyt rendez az Orosházi Sakk Egyesület. Mint mindig, ezúttal is az a cél, hogy versenylehetőséget biztosítsanak az orosházi és a környékbeli általános és középiskolai tanulók számára, illetve felkészüljenek a megyei korosztályos bajnokságokra.

A hétfordulós svájci rendszerben, 2×15 perces játékidővel rendezett versenyt két kategóriában hirdeti meg az egyesület. A 2006 január elseje és után született általános és középiskolai tanulók számára. Nevezni a helyszínen, a Pacsirta utcai Pártok házában lehet, ami mindenki számára ingyenes.

Az ifjúsági versenyen kategóriánként az első három helyezett érem és tárgyjutalmat kap. Emellet a kategóriák legjobb lány sakkozói különdíjat vehetnek át. Versenybíró: Horváth Antal és Győri Szabolcs

A versennyel kapcsolatban, a versenybírók adnak további információt. Az alábbi telefonszámon érhetik el őket. Győri Szabolcs mesterjelölt (30/4726628) és Horváth Antal (70/2541777)


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás