- hirdetés -

A LEGO maga a kreativiítás, hiszen bármit megépíthetünk a műanyag elemekből, csupán a képzeletünk szabhat határt. Ezt egy kiállítás formájában most Orosházán is megcsodálhatják az érdeklődők. Ezúttal két darab családi belépőt lehet nyerni.

Évtizedek óta minden gyerekszoba tartozéka a LEGO, hiszen kikapcsolódás nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ma már kevés dolog létezik, amit nem lehet megépíteni a kis műanyag kockákból, vagy ne hozták volna létre egy film LEGO-univerzumát.

Ebbe pillanthatunk be egy kiállítás formájában, október 13-tól 15-ig. A Petőfi Művelődési Központ ezen a három napon 9 órától este 18 óráig fogadja az érdeklődőket.

A HUNLTC klub jóvoltából a tárlaton a látogatók nem csak az ország legnagyobb, 4,85 méteres legóból készült hadihajóját csodálhatják meg.  Lesznek diorámák: az ókori rómától, a középkoron át a modern városokig, emellett a világűr is megelevenedik majd, de járműmodelleket is láthatnak az érdeklődők.

Erre nyerhet most jegyet két szerencsés család, csupán az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni.

A Lego Batman – a film című alkotásban mi volt Batman kedvenc étele?

A: füstölt lazac

B: lávasüti

C: konyakos homár

A helyes válasz betűjelét a jatek@oroscafe.hu e-mail-címre várjuk október 12-e, csütörtök 16 óráig. Kérjük, hogy az e-mail tárgya legyen LEGO, és adja meg nevét, telefonszámát. A helyesen válaszolók között két darab családi belépőt (2 felnőtt 2 gyerek vagy 1 felnőtt 3 gyermek) sorsolunk ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.