Baji Balázs veszi az akadályokat a fesztiválon is

A békéscsabai Baji Balázs hamarabb lett érmes kolbászkészítésben, mint az atlétikai világbajnokság 110 méteres gátfutásában.

Az immáron állatorvos gátfutó és testvére, a villamosmérnök Bence, valamint a párbajtőrben országos bajnok Prekop Győző Földes Bálinttal és Sztankó Bálinttal egy csapatot alkotva 2011-ben már megnyerték a Csabai Kolbászfesztivál gyúróversenyét.

Baji Balázs és Prekop Győző az édesapák útját járta, ugyanis 1997-ben, még az SZTK-pályán megrendezett I. Csabai Kolbászfesztivál első díját a Baji Lajos, Prekop János, Varga Tibor összetételű csapat nyerte. Ők 2000-ben is nyertek, már a városi sportcsarnoknál, majd megtanítva a kolbászkészítést, átadták a stafétabotot az utódoknak.

Baji Balázs (Fotó: Glyn Kirk / AFP)

Baji Balázs (Fotó: Glyn Kirk / AFP)

Baji Lajos elmondta, nem lehet kérdés, hogy idén is indulnak fiáék a frisskolbászkészítő-versenyen. Mosolyogva hozzátette, néha itt nehezebb venni az akadályokat, mint az atlétikai pályán – ugyanis a pálinkát pálinka követi a kínálásban –, de bízik Balázs tudásában, jó formájában és profizmusában a kolbászkészítő versenyen is.   


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás