A duatlon bajnokai – Eötvösös diákok remekeltek

Újabb sikerek a dicsőségfalon: arany-, ezüst és bronzérmek mutatják egyéniben és csapatban is az orosházi diákok felkészülésének gyümölcsét. Az eredményekhez kitartó munka és közösségi összefogás vezetett.

Négy teljes csapat versenyzett a dobogó legfelső fokáért az Eötvös József Katolikus Általános Iskolát képviselve október 3-án, Gyulán a Duatlon Megyei Diákolimpián. Négy csoportban, két korcsoportban összesen 16 diák vett részt a megmérettetésen, ahol a gyerekeknek futás-kerékpározás-futás sorrendben kellett teljesíteniük a távot a versenyrendszerbe három év után visszakerülő sportágban.

A viadalt megelőző egy hónapos, Vaszkán Gábor és Almási Gyula testnevelők által vezetett felkészülésnek is köszönhető, hogy a diákok várakozáson felül teljesítettek: a négy eötvösös csapatból három aranyérmes, egy pedig ezüstérmes lett.

Egyéniben 1 arany-, 1 ezüst-, és 3 bronzéremmel térhettek haza gyerekek.
– Példaértékű összefogás jellemezte diákjaink felkészítésében tett erőfeszítéseinket. Az egyesületek nálunk zajló szakmai munkája tanulóink állóképességében mutatkozott meg leginkább, míg a verseny teljesítéséhez szükséges kerékpárok szállításában az Orosházi Női Kézilabda Club segített – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott beszámolójában Vaszkán Gábor sportiskola vezető.

Az orosházi fiatalok részletes eredménylistája:

III. korcsoport fiú csapat Megyei Diákolimpia Bajnok

Csapattagok: Lukács Jenő, Nánási Máté, Karsai Alexander és Harmati Zoltán – 9 pont

III. korcsoportú lány csapat Megyei Diákolimpia Bajnok

Csapattagok: Ádász Katalin, Gábor Kata, Prozlik Titanilla és Patyi Anna – 15 pont

IV. korcsoportú fiú csapat Megyei Diákolimpia Bajnok

Csapattagok: Bordás István, Fekete Bence, Jónás Bence és Jónás Balázs – 9 pont

IV. korcsoportú lány csapat II. hely

Csapattagok: Ravasz Klaudia, Gubacsi-Bok Zsófia, Czinkota Kármen és Kiss Katalin – 20 pont

Egyéniben Lukács Jenő megyei diákolimpiai bajnok, Bordás István ezüstérmes, Nánási Máté, Ádász Katalin és Fekete Bence pedig bronzérmesek.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás