Szüreti mulatság a Czinában

Barkácsolás, játszóház na meg a mustkóstolás is várta a gyerekeket a Czina iskola hagyományos szüreti mulatságán.

Mint minden évben ezúttal is a szüreti mulatság nyitotta meg a szabadidős programok sorát a Czina iskolában. Ahogy az lenni szokott most is számtalan programmal készültek diákoknak szeptember 29-én.

Sok érdekes program várta a fiatalokat (Fotó: iskola)

Sok érdekes program várta a fiatalokat (Fotó: iskola)

A játszóházi foglalkozások mellett, a barkácsoláshoz kedvet érző gyerekek szüreti mintás pólókat, szalvétát és hűtőmágnest készíthettek. A vállalkozó kedvűek egy előre megrajzolt óriás homokkép-mandala elkészítésének is részesei lehettek. A felső tagozatosok focizhattak, az alsósok termésbábokat készíthettek, melyekből egy minikiállítást is szerveztek. A legeredményesebben szereplők jutalmazása sem maradt el – derült ki Vashegyi Ágnes, programfelelős beszámolójából.

Szüreti mulatság nem is lehet must nélkül, melyet kicsik és nagyok egyaránt, az alkalomhoz illő zene mellett fogyasztottak.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás