OFKSE: tévés meccs Füreden

Méghozzá ma este hattól, Buday Dániel vezetőedző nehéz mérkőzésre számít. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Szombaton még a hazai csarnokban szurkolhattunk a Buday-legénységnek, október 3-án, kedden este pedig – ha nem is lesz lehetőségünk útra kelni a Balaton-partjára – a televíziók előtt megtehetjük ugyanezt. Balatonfüredre utazik az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabdacsapata, a vezetőedző reményei szerint egy nagyon jó meccset játszanak, főként, hogy tévés bajnokiról van szó.

– Újabb nehéz mérkőzés vár ránk idegenben, hiszen a Balatonfüred nagyon jó formában van. Nekünk sajnos nem úgy sikerültek a dolgok, ahogyan azt szerettük volna, ezért mindenféleképpen szeretnénk a legjobb formánkat nyújtani. Mivel tévés közvetítés lesz, így minden játékos kétszeresen is motivált, ezért egy nagyon jó mérkőzésre számítok, ahol győzzön a jobbik – hangsúlyozta a klub honlapjának az esélyekről nyilatkozva Buday Dániel.

A Balatonfüredi KSE – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó október 3-án, kedden 18 órakor kezdődik.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás