OFKSE: 18 év alatt ingyenes a belépés

Méghozzá a bajnoki és kupameccsekre is. A férfi kézilabdaklub elnöksége az új kezdeményezéssel is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél több fiatal megszeresse a sportot, a sportágat.

Jó hírrel szolgált az Orosházi FKSE-LINAMAR: Szeptember 30-ától a klub mérkőzéseit a 18 éven aluliak ingyen tekinthetik meg. Az elnöksége döntése az egyesület egyik legfontosabb célkitűzését erősíti: minél több gyermekkel, fiatallal szeretnék megismertetni a kézilabdát, mozgásra, egészséges életmódra buzdítani őket, és nem titkolt szándék, hogy szeretnék szurkolótáborukat is megerősíteni. A felnőttcsapat tagjai szinte kivétel nélkül minden interjúban elmondják, hogy a hazai közönség biztatása és szeretete hatalmas erőt ad számukra valamennyi mérkőzésen. Most ebbe az élménybe nyerhetnek betekintést a fiatalok, immár ingyenesen – írja az orosházi klub honlapján.

Az elnökségi határozat a bajnoki, Magyar Kupa és Liga Kupa mérkőzésekre is érvényes a szezon hátralévő részében. Már szombat este várnak minden fiatalt: a Komló elleni találkozó 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás