- hirdetés -

Eredményes hétvégét zártak az Eötvös DPSE versenyzői. Kiskunmajsán, Békésen és Egerben is sikeresen szerepeltek az asztaliteniszezők.

Nemzetközi versenyen vettek részt az Eötvös DPSE sportolói, ahol szerb és román versenyzők is elindultak. Igazolt serdülő korcsoportban Farkas Dávid nagy csatát vívott szerb ellenfelével az aranyéremért. Végül Dávid ellenfele néhány labdamenetből jobban jött ki,így a második hely is dicséretes.
Az egyesülettől kapott beszámoló szerint nem igazolt újonc korcsoportban Gabnai Csongor és Farkas Tamás egyaránt selejtezőcsoportok első helyezettjeként jutottak tovább, majd egymással játszhatták a döntőt. Végül Gabnai bizonyult jobbnak.

Eredményesen Békésen

Schneider Györgytől, az Eötvös DPSE edzőjétől megtudtuk, hogy Békésen megyei felnőtt bajnokságban három csapat ellen is hozták az elvárt eredményt. Az állandó játékosok Farkas Rudolf és Nyári László mellett kettő újonckorú gyereket teszteltek. Mindketten, Olasz és Tóth is egy-egy mérkőzést nyert.

Győzelem Egerben

Második mérkőzését játszotta szeptember 23-án, az NB I-ben az Eötvös DPSE. Újabb bajnoki pontokat szereztek, a legutóbbi döntetlen után ezúttal magabiztos győzelmet szereztek. 12-6-ra győztek Kőváriék Egerben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.