Ezért volt zárva a posta

Informatikai problémák miatt nem lehetett tegnap ügyet intézni az orosházi nagy postán. 

Aki az orosházi nagy postára akar menni, annak nem fog sikerülni, ugyanis a hivatal csütörtökön kora délután zárva volt – írtuk tegnap, miután több olvasónk is jelezte, hogy zárva találta az intézményt.  Tegnap arra gondoltunk, hogy a rossz idő, azaz a sok eső okozott problémát, ahogy az az augusztus eleji viharkor is történt. Megkérdeztük a Magyar Postát, hogy mi volt a gond. A következőt írták:

Informatikai probléma volt (Fotó: Rajki Judit)

Informatikai probléma volt (Fotó: Rajki Judit)

“Orosháza 1 posta a csütörtökön (2017.09.21.) a távközlési hálózat informatikai zavara miatt délelőtt folyamán szakaszosan, 11:40-től részlegesen üzemelt. A posta az informatikai hiba megoldásáig az értesített küldemények kézbesítését, valamint a szerződéses ügyfelek küldeményeinek a felvételét látta el, a házhoz kézbesítésben nem volt fennakadás. A pénteki napon a posta már kinyit és várja az ügyfeleket.”

Tehát informatikai hiba miatt volt zárva a hivatal, amit nem biztos, hogy a sok csapadék okozott.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás