Női foci: kettős győzelem a nyitányon

Elkezdődött a bajnoki pontvadászat a női műfüves futsal  bajnokságban. A Szentetornyai Amazonok kettős győzelemmel indították a szezont.

Dévaványa rendezte a 9 csapatos női műfüves futsal bajnokság első fordulóját. Az új bajnokságban a legtöbb csapat két-két mérkőzést játszik fordulónként.

A Szentetornyai Amazonok az újonc Csorvással és a békéscsabai Wanted Szabadidős SC csapatával kezdték a bajnokságot. Zvolenszki Attila „lányai” nem kegyelmeztek ellenfeleiknek, gólfesztivált rendeztek.

Eredmények:

Szentetornyai Amazonok – Csorvási SK   15 – 0

Gólszerzők: Szlopóczki Nikoletta (5), Szabó Tünde (4), Zvolenszki Vivien (3),Kovács Márta (2),Zvolenszky Kata.

Szentetornyai Amazonok – Wanted Szabadidős SC Békéscsaba   8 – 0

Gólszerzők: Zvolenszki Vivien (2),Zvolenszky Kata (2),Szabó Tünde (2),Szlopóczki Nikoletta (2).

Zvolenszki Attila, a Szentetornyai Amazonok edzője: Örülök, hogy jól sikerült a rajt, gratulálok a lányoknak.  Számunkra a bajnoki nyitány  mindig döcögött, de most sikerült legyőzni a gátlásainkat. Edzünk tovább és készülünk a következő fordulókra.

Sikeresek az Amazonok (Fotó: Szentetornyai Amazonok)

Sikeresek az Amazonok (Fotó: Szentetornyai Amazonok)

A bajnokság állása: 1. Szentetornyai  Amazonok  6 pont , 2. Gyulai Amazonok   6 pont, 3. Dévaványa   4 pont, 4. Nagymágocs 3 pont, 5. Mezőberény 1 pont,6. Pusztaföldvár 1 pont, 7. Csorvás 1 pont, 8 .Wanted Szabadidős SC Békéscsaba 1 pont, 9. Kisújszállás 0 pont.

A Mezőberény és a Wanted Szabadidős SC Békéscsaba csak egy-egy mérkőzést játszott.

A következő fordulóra Békéscsabán kerül sor október 8-án. Az Amazonok ellenfele ezen a napon Pusztaföldvár lesz.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás