- hirdetés -

A csapatok új rendszerben, Dévaványán csapnak össze az első játéknapon. A Szentetornyai Amazonok a csorvási és csabai lányok ellen játszanak.

Ismét pattog a labda a Békés megyei női műfüves futsal bajnokságban. Az idei szezonra 9 csapat nevezett. A kilenc induló gárda a következő: Csorvási SK, Dévaványai SE, Gyulai Amazonok, Kisújszállási SE, Mezőberényi FC, Nagymágocs SE, Pusztaföldvári LK, Szentetornyai Amazonok, Wanted Szabadidős SC Békéscsaba.

A fordulók új rendszer szerint zajlanak. Négy játéknapot ősszel rendeznek, hatot pedig tavasszal. Minden nap a csapatok 2-2 mérkőzést játszanak. Az első játéknapot Dévaványán rendezik. A Szentetornyai Amazonok a csorvási és a csabai lányokkal mérettetik meg magukat.

Gyula ellen döntetlenre futotta (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Új bajnokság, új remények (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– A felkészülésünk véleményem szerint jól sikerült, a csapat egyben van. A keretben történt változás. Távozó játékosunk nincs, de sajnos a sérült Groska Adriennre még nem számíthatok. Jó hír viszont, hogy Palócz Hajnalka egy év kihagyás után visszatért . Dévaványáról  érkezett az orosházi Szabó Tünde, ő véleményem szerint könnyen beilleszkedett a csapatba. Az idei szezonban is a célkitűzés a dobogó valamelyik foka. Mivel van öt új csapat az idei bajnokságban, akiknek az erőviszonyát nem igazán ismerem, így a kitűzött célt reálisnak tartom – osztotta meg véleményét a bajnoki esélyekről Zvolenszki Attila edző.

A Szentetornyai Amazonok kerete: Zvolenszkiné Szlopócki Julianna, Zvolenszki Vivien, Zvolenszky Kata, Szlopóczki Nikoletta, Laczkó Mária, Palócz Mónika, Palócz Hajnalka, Kovács Márta, Horváth Renáta, Szabó Tünde, Groska  Adrienn.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.