Táncos villámcsődület a főtéren

A Zenés Újjászületés Mozgalom rendezett Flashmobot a Körtefánál. A cél az volt, hogy bemutatkozzanak, és felrázzák a belvárost. 

Pénteken délután hat órakor indult a táncos produkció, amit Bogdánffy-Szőke Anett, az egyesület alapítója kezdett el. Hozzá csatlakoztak folyamatosan beállva a koreográfiába a főleg gyermekes anyukákból álló tagok. A szervező elmondta, azért hozták létre az eseményt, hogy bemutatkozzanak Orosházának, és felrázzák a főtér életét.

Fontos az közösen mozgás (Fotó: Rosta Tibor)

Fontos az közösen mozgás (Fotó: Rosta Tibor)

Körülbelül egy hónapig készültek a produkcióra. A közös mozgással nemcsak az egészségükért tesznek, hanem a tánc által megélhetik nőiességüket is – fogalmazott az alapító.

Az egyesület egyik tagja, Váradi Ágnes elmondta, azért csatlakozott a csapathoz, mert imád táncolni. Többféle műfajt is kipróbált már, többek közt a hastáncot, salsát, zumbát. Szereti az olyan táncokat, amik boldogsággal töltik fel, miközben égeti a kalóriát.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás