Kedden érkezik a Veszprém

Kedden játssza első hazai bajnoki mérkőzését NB I-es férfi kézilabda csapatunk és mindjárt az egyik legjobb hazai csapat, a világszinten is jegyzett Telekom Veszprém lesz az orosházi gárda ellenfele.

A top csapatok érkezésekor mindig az első kérdés, hogy vajon milyen kerettel jönnek? Pontos névsort még nem tudunk, de az NB I-be benevezett húsz játékosa közül, bármelyik tizenhatot választja ki Vranjes mester, biztosak lehetünk benne, hogy bivalyerős és sztárok sorát felvonultató ellenféllel kell Morva Zoliéknak felvenni  a harcot. Magas színvonalú és szép kézilabdára van kilátás, hisz ilyen meccseken mutathatja meg minden játékos, mit is tud valójában.

Teher nélkül játszhatunk

– A kézilabda sport ünnepe lehet Orosházán, hiszen a világ egyik legkiválóbb csapata érkezik hozzánk. Reményeim szerint legjobb összeállításukban jönnek, hogy az orosházi szurkolók, a nézőközönség testközelből is láthassa a sztárjátékosokat. Mi felszabadultan léphetünk pályára, és bátran alkalmazhatjuk játékunkat a későbbi rangadókra, ahol velünk azonos képességű csapatokkal találkozunk majd – nyilatkozta a klub honlapjának Buday Dániel vezetőedző.

A nagy érdeklődéssel várt találkozó előtt álljon itt néhány hasznos információ:

  • A mérkőzés előtt szervezett közönségtalálkozó, dedikálás ezúttal sem lesz, ám a korábbi évekhez hasonlóan a veszprémi busz érkezésekor, illetve a vendégcsapat távozásakor a parkolóban kis szerencsével bárki elcsípheti kedvenceit.
  • A jegypénztár 15:30-kor nyit. Elővételben belépőt nem értékesít az egyesület, ám aki ülőhelyet szeretne, annak érdemes időben érkeznie a csarnokba.
  • A beléptetés a csarnokba kizárólag a főbejáraton keresztül történik. A klub kéri bérlettel és tiszteletjeggyel rendelkező vendégeit is, hogy érkezéskor ezt a bejáratot vegyék igénybe.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás